Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Drenthe

Regio Drenthe

Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Horeca-/kantoor-/praktijkruimte in uniek rijksmonument

Locatie:
Het pand ligt in het centrum van Hoogeveen aan de rand van het winkelgebied. Dit deel van de Hoofdstraat is toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. De omliggende panden zijn in gebruik als kantoorruimte (notariskantoor, verzekeringskantoor), winkelruimte (o.a. een vestiging van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 535 m²
Lees meer

Omschrijving

Horeca-/kantoor-/praktijkruimte in uniek rijksmonument

Locatie:
Het pand ligt in het centrum van Hoogeveen aan de rand van het winkelgebied. Dit deel van de Hoofdstraat is toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. De omliggende panden zijn in gebruik als kantoorruimte (notariskantoor, verzekeringskantoor), winkelruimte (o.a. een vestiging van de ANWB) diverse horecabedrijven en de schouwburg.

Oppervlakte:
Maximaal circa  535 m² (waarvan ± 200 m² op de verdieping).

Indeling:
Hoofdgebouw bestaande uit diverse stijlvolle ruimtes met authentieke kenmerken alsmede een horecagedeelte en toiletgroep. In 2000 is aan het oorspronkelijke deel een modern uitgevoerde uitbreiding gebouwd. Dit gedeelte bestaat uit een (tweede) entree/ontvangstruimte, expositie-/publieksruimten, toiletgroep met mindervalidentoilet, opkamer, kelder.

Terrein/parkeren:
Direct voor het pand bevinden zich enkele openbare parkeerplaatsen terwijl daarnaast op ongeveer 125 meter loopafstand een groot parkeerterrein aanwezig is (Marktplein).

Bestemming:
Bestemmingsplan Stadscentrum deelplan Hoofdstraat 9, 2016, bestemming "Gemengd". De hiervoor aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a. bioscoop, congrescentrum, creativiteit-centrum, dienstverlening, horeca van categorie 1 en 2, maatschappelijke voorzieningen, museum, muziekschool, snookercentrum, theater.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur.
Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1653 Bouwjaar toelichting Uitbreiding in 2000 Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca Eetcafé, Restaurant, Dagexploitatie Totale oppervlakte 535 m² Verkoopoppervlakte 435 m² Energie Energieklasse E Energieindex 1.57 Energie einddatum 10-08-2021 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Drenthe
Welstandsklasse
A2
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant
Horecaruimte
535 m²

Plattegronden

Regio Drenthe Regio Drenthe Regio Drenthe

Download PDF

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring