Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Stephensonstraat 55 -B in Hoogeveen 7903 AS

Stephensonstraat 55 -B

7903 AS Hoogeveen
Huurprijs € 1.350,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Soort object:
Moderne kantoorruimte op de eerste verdieping gelegen.

Locatie:
Op uitstekende locatie gelegen op het oostelijk deel van bedrijventerrein De Wieken te Hoogeveen. De Stephensonstraat vormt een vrijwel directe verbinding met de snelwegen A28 en A37.

Bestemming:
Bestemmingsplan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 275 m² In units vanaf 50 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Soort object:
Moderne kantoorruimte op de eerste verdieping gelegen.

Locatie:
Op uitstekende locatie gelegen op het oostelijk deel van bedrijventerrein De Wieken te Hoogeveen. De Stephensonstraat vormt een vrijwel directe verbinding met de snelwegen A28 en A37.

Bestemming:
Bestemmingsplan Industrieterrein De Wieken 2010, vastgesteld op 12 december 2013. Bestemming Bedrijventerrein-3, bouwklasse 2; ten behoeve van de vestiging van bedrijven binnen de categorie 1 t/m 3.2 alsmede o.a. praktijkopleidingen ten behoeve van bovengenoemde bedrijvigheid met dien verstande dat de oppervlakte maximaal 1500 m2 bedraagt, detailhandel in auto's, motoren, boten, caravans, keukens, sanitair, buitenmeubilair, campingartikelen, woninginrichting en (grove) bouwmaterialen, kringloopwinkels, e-commerce, kantoren, met dien verstande dat de oppervlakte maximaal 1500 m2 bedraagt, sociale werkvoorzieningen.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 275 m², bestaande uit ± 45 m² op de begane grond en ± 230 m² op de verdieping. Verhuur is mogelijk vanaf 50 m².

Indeling:
Begane grond (in gezamenlijk gebruik met huurder begane grond): entree, dubbele toiletgroep, royale trapopgang.
Eerste verdieping: centrale hal/gang met pantry, 9 kantoren.

Uitvoering:
Het geheel is o.a. voorzien van systeemplafonds met armaturen, scheidingswanden, buitenzonwering (screens), kabelgoten en airconditioning.

Terrein/parkeren:
Op eigen terrein is parkeergelegenheid voor circa 8 auto’s.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.350,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 275 m² Perceeloppervlakte 2361 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 8 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 50 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station Op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. Op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
275 m²
In units vanaf
50 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.