Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Willemskade 21
7902 AT Hoogeveen
Tel: 0528-263343
info@vermaas.nl
van Limburg Stirumstraat 160, 7901 AT Hoogeveen, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Van Limburg Stirumstraat 160 in Hoogeveen 7901 AT

Omschrijving

Soort object:
In het in 2007 gerealiseerde kantoorgebouw Eikstaete wordt op de vierde verdieping totaal circa 378 m² kantoorruimte (aaneengesloten in 1 vleugel) voor verhuur aangeboden.

Locatie:
Uitstekende gelegen op steenworp afstand van de op- en afritten van de autosnelweg A28 (Zwolle-Groningen). Het centrum van Hoogeveen bevindt zich op loopafstand. De omliggende bebouwing is in gebruik bij o.a. Unigarant Verzekeringen en TVM Verzekeringen. In hetzelfde gebouw zijn o.a. gevestigd een medisch centrum en diverse kantoorgebruikers.

Oppervlakte:
De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt ± 378 m², te huur in units vanaf circa 190 m².

Indeling:
Gezamenlijke royale entree op de begane grond met 2 liften en trappenhuis. De aangeboden kantoorruimte ligt op de vierde verdieping en is gesitueerd in één vleugel van het gebouw. Het geheel is voorzien van scheidingswanden, toiletgroepen etc.

Uitvoering:
Het modern uitgevoerde pand beschikt o.a. over topkoeling (zgn. Bauer systeem), een beveiligingsinstallatie en toegangscontrole. De aangeboden ruimte is voorzien van systeemplafonds met armaturen, centrale verwarming, kabelgoten.

Terrein/parkeren:
Op eigen terrein is, in gezamenlijk gebruik, voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bijzonderheden:
De in rekening te brengen servicekosten zullen nader worden vastgesteld mede afhankelijk van de overeen te komen leveringen en diensten door verhuurder.

Zekerheidstelling: bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

Voorbehoud definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 378 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 190 m² Locatie Kantorenpark, Stadscentrum/dorpskern Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m