Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Schutstraat 30 in Hoogeveen 7901 EC

Schutstraat 30

7901 EC Hoogeveen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Winkelruimte op de begane grond

Locatie:
De Schutstraat is één van de belangrijkste wegen van en naar het centrum. De omliggende bebouwing is in gebruik als winkelruimte met vestigingen van o.a. Decorette, PlentyParts, Vobis, Greving & Greving Opticiëns.

Oppervlakte:
De bruto vloeroppervlakte bedraagt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 165 m² In units vanaf 165 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte op de begane grond

Locatie:
De Schutstraat is één van de belangrijkste wegen van en naar het centrum. De omliggende bebouwing is in gebruik als winkelruimte met vestigingen van o.a. Decorette, PlentyParts, Vobis, Greving & Greving Opticiëns.

Oppervlakte:
De bruto vloeroppervlakte bedraagt circa 165 m², vrijwel geheel bestaande uit verkoopruimte.

Frontbreedte:
Circa 7 meter.

Indeling:
Winkelruimte, magazijnruimte, toiletruimte.
NB De aanwezige scheidingswand is eenvoudig te verwijderen.

Uitvoering:
Het object wordt casco verhuurd maar opgeleverd in de huidige staat met o.a. glazen pui over de volle breedte met dubbele entreedeur, cv-installatie (cv-ketel met 2 warmtewisselaars aan het plafond en een warmtegordijn bij de entree), toiletruimte.

Terrein/parkeren:
Er is parkeergelegenheid direct voor het pand en op de in de nabijheid gelegen parkeerterreinen (Reviusplein en Schutsplein).

Bestemming:
Bestemmingsplan "Stadscentrum 2010", bestemming "Gemengd 1". De aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor detailhandel, horecabedrijven, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 165 m² Verkoopoppervlakte 160 m² Perceeloppervlakte 175 m² Frontbreedte 700 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 165 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
165 m²
In units vanaf
165 m²
Verkoop vloeroppervlakte
160 m²
Frontbreedte
700 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring