Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Elbe 2 in Hoogeveen 7908 HB

Elbe 2

7908 HB Hoogeveen
Huurprijs € 123,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Hoogwaardige kantoorruimte

Soort object:
De voor verhuur aangeboden ruimten betreffen afsluitbare kantoorgedeelten in de westelijke vleugel van het kantoorgebouw. Het grootste gedeelte van het gebouw is in gebruik bij het ICT-bedrijf Rovecom. Bouwjaar 2008.

Locatie:
Gesitueerd op kantorenpark Schutlanden...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 540 m² In units vanaf 200 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Hoogwaardige kantoorruimte

Soort object:
De voor verhuur aangeboden ruimten betreffen afsluitbare kantoorgedeelten in de westelijke vleugel van het kantoorgebouw. Het grootste gedeelte van het gebouw is in gebruik bij het ICT-bedrijf Rovecom. Bouwjaar 2008.

Locatie:
Gesitueerd op kantorenpark Schutlanden direct naast de autosnelweg A28 (Zwolle-Groningen). De omliggende kantoorbebouwing is o.a. in gebruik bij Rabobank Het Drentse Land, Centric en De Jong & Laan Accountants.

Oppervlakte:
Totaal circa 540 m² voor verhuur beschikbaar, te huur vanaf ongeveer 200 m².

Indeling:
Meerdere huuropties mogelijk zowel qua bouwlaag als qua indeling.

Uitvoering:
Het geheel is o.a. voorzien van klimaatbeheersing (geïntegreerde verwarming en koeling), toegangscontrole, databekabeling, systeemplafonds met armaturen en een lift. Het pand is gebouwd volgens de principes van de duurzame maatlat, heeft een energielabel B en is voorzien van LED verlichting en zonnepanelen.

Terrein/parkeren:
Gezamenlijk gebruik van de (royale) eigen parkeergelegenheid bij het gebouw.

Bestemming:
Bestemmingsplan De Weide 2006. Bestemming Kantoordoeleinden (K).

Huurprijzen:
Vanaf € 123,- per m² per jaar (exclusief BTW en servicekosten).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Bijzonderheden:
Het voorschot servicekosten bedragen € 37,- per m² per jaar en zijn o.a. inclusief het gebruik van gas, water en elektriciteit.
Eventueel is het mogelijk om (tegen nader overeen te komen voorwaarden) gebruik te maken van zaken als glasvezel, schoonmaak, systeembeheer, vergaderruimten, receptiediensten etc.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 123,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 38,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 540 m² Perceeloppervlakte 1253 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 200 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
540 m²
In units vanaf
200 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring