Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Hoofdstraat 135 in Hoogeveen 7902 ED

Hoofdstraat 135

7902 ED Hoogeveen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Winkelruimte in het centrum Hoogeveen

Locatie:
Gelegen op A1 locatie in het kernwinkelcentrum van Hoogeveen. De Hoofdstraat is op dit deel voetgangersgebied. De omliggende winkels zijn o.a. in gebruik bij Livera, BrilUniek, Cool Cat, Kruidvat, Douglas etc.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 675...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 675 m² In units vanaf 450 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte in het centrum Hoogeveen

Locatie:
Gelegen op A1 locatie in het kernwinkelcentrum van Hoogeveen. De Hoofdstraat is op dit deel voetgangersgebied. De omliggende winkels zijn o.a. in gebruik bij Livera, BrilUniek, Cool Cat, Kruidvat, Douglas etc.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 675 m² waarvan ongeveer 430 m² verkoopoppervlakte, 225 m² magazijn en 20 m² kantoorruimte. Eventueel is het magazijn om te zetten tot verkoopruimte.
Te huur vanaf ± 450 m².

Frontbreedte:
Circa 10 meter.

Indeling:
Winkelruimte, kantoor, magazijn.

Uitvoering:
Het object wordt casco verhuurd maar opgeleverd met de huidige voorzieningen (o.a. systeemplafond met armaturen, verwarming, sanitair).

Terrein/parkeren:
Aan weerszijden van de Hoofdstraat is ruim openbare (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig. Direct naast het pand loopt een steeg naar het achtergelegen parkeerterrein.

Bestemming:
Bestemmingsplan stadscentrum 2008, bestemming "centrum". De aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor o.a. detailhandel en dienstverlening.

Uitgangspunten huurcontract:
- Huurperiode: 5 jaar + 5 jaar.
- Huurprijs: Nader te bepalen.
- Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, aan de hand van de consumentenprijsindex CPI Alle Huishoudens (2006=100).
- Zekerheidsstelling: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1960 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 675 m² Verkoopoppervlakte 430 m² Frontbreedte 1000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 450 m² Locatie Stadscentrum/dorpskern Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
675 m²
In units vanaf
450 m²
Verkoop vloeroppervlakte
430 m²
Frontbreedte
1000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.