Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Willemskade 21
7902 AT Hoogeveen
Tel: 0528-263343
info@vermaas.nl
Tamboerpassage 7, 7902 GK Hoogeveen, Winkelruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Tamboerpassage 7 in Hoogeveen 7902 GK

Omschrijving

Winkelruimte in overdekte passage. De passage is buiten de winkeltijden afgesloten voor publiek.

Locatie:
Het in 2000 volledig gerenoveerde winkelcentrum De Tamboerpassage is gelegen aan de noordkant van het kernwinkelgebied en heeft uitgangen aan de Hoofdstraat, Grote Kerkstraat en Marktplein. De naastgelegen winkels zijn o.a. in gebruik bij Jumbo, Aldi, Wibra, Zeeman etc.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 280 m².

Frontbreedte:
De frontbreedte bedraagt circa 10 meter, de pui bestaat geheel uit glas met dubbele entreedeur.

Indeling:
Winkelruimte, keukentje, toilet.

Uitvoering:
De ruimte is o.a. voorzien van een glazen pui, verwarming (cv installatie met radiatoren en warmtewisselaar) en een systeemplafond met armaturen.

Terrein/parkeren:
In de directie omgeving is ruim (betaalde) parkeerruimte aanwezig.

Bestemming:
Bestemmingsplan Stadscentrum 2008, bestemming "Gemengd-4". De aangewezen gronden zijn bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca.

Bijzonderheden:
De huurdersbijdrage in de servicekosten van de passage bedraagt € 205,- per maand.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 205,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 285 m² Verkoopoppervlakte 235 m² Frontbreedte 950 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 285 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja