Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Zeppelinstraat 11 E-J in Hoogeveen 7903 BR

Zeppelinstraat 11 E-J

7903 BR Hoogeveen
Huurprijs € 355,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Bedrijfsunits in bedrijfsverzamelgebouw met 4 kantoorunits en 6 bedrijfsunits. Op dit moment zijn er (naast 2 kantoorunits) nog 3 bedrijfsunits voor verhuur beschikbaar; hoekunits 11-G en 11-H, en tussenunit 11-I.

Locatie:
Gelegen op het oostelijk deel van bedrijventerrein De Wieken, op korte afstand van de autosnelwegen A28 (Zwolle- Groningen)...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 67 m²
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsunits in bedrijfsverzamelgebouw met 4 kantoorunits en 6 bedrijfsunits. Op dit moment zijn er (naast 2 kantoorunits) nog 3 bedrijfsunits voor verhuur beschikbaar; hoekunits 11-G en 11-H, en tussenunit 11-I.

Locatie:
Gelegen op het oostelijk deel van bedrijventerrein De Wieken, op korte afstand van de autosnelwegen A28 (Zwolle- Groningen) en A37 (Hoogeveen-Duitse grens).

Bestemming:
Bestemmingsplan Industrieterrein De Wieken 2010. Bestemming Bedrijventerrein-2 ten behoeve van vestiging van bedrijven, behorende tot categorie 1 t/m 3.1 zoals genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten - 2.

Bouwjaar:
1999.

Bedrijfsoppervlakte:
De totale bedrijfsoppervlakte per unit is ± 67 m², waarvan ± 45 m² op de begane grond en ± 22 m² op de verdieping.

Indeling:
Geheel bedrijfsruimte met een vaste trap naar een halve tussenvloer.

Uitvoering:
De units beschikken over een overheaddeur met loopdeur en een meterkast met eigen aansluitingen. De unit 11-G en 11-H zijn daarnaast voorzien van een glazen pui met zonwerende beglazing over de volle hoogte, met entreedeur.  De unit 11-I en 11-H beschikken over een toilet. Mogelijkheid tot het realiseren van een toilet in 11-G.

Terrein/parkeren:
Het omliggende buitenterrein is geheel bestraat, bij elke unit behoort 1 eigen parkeerplaats. Reclame-uitingen kunnen op een gezamenlijk bord aan de voorzijde van het pand alsmede op een daarvoor bestemd gedeelte van de gevel geplaatst worden.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurprijzen:
11-G: € 395,- per maand
11-H: € 395,- per maand
11-I: € 355,- per maand
Servicekosten € 8,- per maand (excl. BTW). Deze betreffen o.a. verwijdering van onkruid en uitwendig reinigen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 355,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 8,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 67 m² Perceeloppervlakte 90 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Prijs
€ 395,-
Oppervlakte
67 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring