Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Voltastraat 2 -D in Hoogeveen 7903 AB

Voltastraat 2 -D

7903 AB Hoogeveen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Hoogwaardige kantoorruimte op de begane grond

Locatie:
Uitstekend gelegen aan de rand van het bedrijventerrein De Wieken. Zowel het centrum van Hoogeveen als het NS-station liggen op loopafstand. De aansluiting op de autosnelweg A28 (Zwolle-Groningen) ligt op circa 2 kilometer afstand.

Oppervlakte:
De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 450 m² In units vanaf 450 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Hoogwaardige kantoorruimte op de begane grond

Locatie:
Uitstekend gelegen aan de rand van het bedrijventerrein De Wieken. Zowel het centrum van Hoogeveen als het NS-station liggen op loopafstand. De aansluiting op de autosnelweg A28 (Zwolle-Groningen) ligt op circa 2 kilometer afstand.

Oppervlakte:
De aangeboden oppervlakte op de begane grond bedraagt ± 450 m². Eventueel uitbreidbaar (zie onder bijzonderheden).

Indeling:
Entree met garderobe, centrale hal met links en rechts een kantoorvleugel, centraal gelegen sanitaire ruimten.

Uitvoering:
Het geheel is o.a. voorzien van klimaatbeheersing, kabelgoten, systeemplafonds met armaturen, beveiliging etc. Eén kantoor is voorzien van een keuken alsmede een schuifwand.

Terrein/Parkeren:
Royaal voorterrein met parkeerruimte. Eventueel is (in combinatie) extra buitenterrein bij te huren.

Bestemming:
Bestemmingsplan Industrieterrein De Wieken 2010, vastgesteld op 12 december 2013. Deze locatie heeft daarin de bestemming Bedrijventerrein-1, bouwklasse 1. De voor 'Bedrijventerrein - 1' aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor bedrijven, behorende tot categorie 1 t/m 2, zoals genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten-1, praktijkopleidingen ten behoeve van voornoemde bedrijvigheid, e-commerce en kantoren.

Bijzonderheden:
Eventueel is ook de verdieping te huur welke eveneens een oppervlakte heeft van ongeveer 450 m². Daarnaast kan, in combinatie met de huur van de kantoorruimte, (een gedeelte van het) buitenterrein en/of de bedrijfsloods (± 450 m²) bij gehuurd worden.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 450 m² Diversen In units vanaf 450 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
450 m²
In units vanaf
450 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring