Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Donau 1 -12 in Hoogeveen 7908 HA

Donau 1 -12

7908 HA Hoogeveen
Huurprijs € 975,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Hoogwaardige kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping

Locatie:
Gelegen op het kantorenpark Schutlanden, nabij de op- en afrit van de A28 (Zwolle-Groningen). Op hetzelfde kantorenpark zijn o.a. Rabobank Het Drentse Land en De Jong & Laan Accountants gevestigd.

Bestemming:
Bestemmingsplan De Weide I...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 92 m² In units vanaf 92 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Hoogwaardige kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping

Locatie:
Gelegen op het kantorenpark Schutlanden, nabij de op- en afrit van de A28 (Zwolle-Groningen). Op hetzelfde kantorenpark zijn o.a. Rabobank Het Drentse Land en De Jong & Laan Accountants gevestigd.

Bestemming:
Bestemmingsplan De Weide I 2006, bestemming "Kantoordoeleinden".

Oppervlakte:
Totale oppervlakte circa 92 m², waarvan ± 83 m² voor eigen gebruik en ± 9 m² toegerekende gezamenlijk te gebruiken ruimte.

Indeling:
Representatieve gezamenlijke entree op de begane grond met trap, lift en mindervalidentoilet. De aangeboden ruimte ligt op de eerste verdieping en bestaat uit een gang, pantry en toiletruimte (alle in gezamenlijk gebruik met verhuurder) alsmede exclusief door huurder te gebruiken kantoorruimte (diverse ruimten welke eventueel anders ingedeeld kunnen worden).

Uitvoering:
De uitstekend uitgevoerde kantoorruimte is o.a. voorzien van een intercominstallatie, vloerbedekking, een hoogwaardig airconditioning systeem en data-bekabeling. Energielabel A.

Terrein/parkeren:
Gezamenlijk parkeren op eigen terrein.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Bijzonderheden:
Servicekosten: € 200,- per maand, te vermeerderen met BTW.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 975,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 200,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 92 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 92 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
92 m²
In units vanaf
92 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring