Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
De Weide 16 18 in Hoogeveen 7908 AB

de Weide 16 18

7908 AB Hoogeveen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Winkelruimte in het wijkwinkelcentrum De Weide

Locatie:
Gelegen in het wijkwinkelcentrum De Weide in Hoogeveen welke een relatief groot verzorgingsgebied kent. In het centrum zijn o.a. vestigingen aanwezig van Albert Heijn, Coop, Kruidvat en Bruna. Op dit moment vindt nieuwbouw plaats voor de toekomstige vestiging van een Aldi supermarkt....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 180 m² In units vanaf 180 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte in het wijkwinkelcentrum De Weide

Locatie:
Gelegen in het wijkwinkelcentrum De Weide in Hoogeveen welke een relatief groot verzorgingsgebied kent. In het centrum zijn o.a. vestigingen aanwezig van Albert Heijn, Coop, Kruidvat en Bruna. Op dit moment vindt nieuwbouw plaats voor de toekomstige vestiging van een Aldi supermarkt.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte op de begane grond bedraagt circa 180 m² BVO waarvan ongeveer 160 m² verkoopoppervlakte. Op dit moment is nog een groter deel van de winkelruimte ingericht als magazijnruimte.

Frontbreedte:
Circa 11 meter.

Indeling:
Winkelruimte, magazijn, keuken, toilet, ict-ruimte.

Uitvoering:
Het object wordt casco verhuurd maar is o.a. voorzien van verlichting, verwarming en deels systeemplafonds. Verder beschikt de aangeboden ruimte over een glazen pui over de volle breedte met een dubbele entreedeur. Aan de achterzijde grenst het pand direct aan openbare parkeerruimte met laad- en losmogelijkheid.

Terrein/parkeren:
Ruim openbare (gratis) parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum.

Bestemming:
Bestemmingsplan De Weide II 2006, bestemming Centrumdoeleinden. De aangewezen gronden zijn bestemd voor detailhandel, dienstverlenende bedrijven en horeca categorie A en B.
Er is een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding: De Weide 2016. Daarin heeft het object de bestemming Centrum, ten behoeve van gebruik voor detailhandel, dienstverlening en horecabedrijven categorie 1 en 2.

Uitgangspunten huurcontract:
Aanvaarding: in overleg.
Huurtermijn: 5 jaar.
Verlengingstermijn: 5 jaar.
Betaling: per maand bij vooruitbetaling.
Zekerheidstelling: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW
Huurcontract: conform ROZ model
Huurprijsindexering: geïndexeerd, jaarlijks op basis van CPI "alle huishoudens"
Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
Gebruikerskosten VvE: € 175,- per maand (exclusief BTW).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 175,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1984 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 180 m² Verkoopoppervlakte 160 m² Perceeloppervlakte 180 m² Frontbreedte 1100 cm Diversen In units vanaf 180 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
180 m²
In units vanaf
180 m²
Verkoop vloeroppervlakte
160 m²
Frontbreedte
1100 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja

Plattegronden

De Weide 16 18 in Hoogeveen 7908 AB De Weide 16 18 in Hoogeveen 7908 AB De Weide 16 18 in Hoogeveen 7908 AB De Weide 16 18 in Hoogeveen 7908 AB

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring