Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Stephensonstraat 117 in Hoogeveen 7903 AS

Stephensonstraat 117

7903 AS Hoogeveen
Huurprijs € 995,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Kantoorruimte aan de voorzijde van een bedrijfsgebouw

Locatie:
Gelegen op uitstekende locatie op het oostelijk deel van bedrijventerrein 'De Wieken' op zeer korte afstand van de hoofdontsluitingsweg naar de autosnelweg A37 (Hoogeveen - Emmen). Het pand ligt op de hoek van de Stephensonstraat en de Lindberghstraat.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 390 m² In units vanaf 195 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Kantoorruimte aan de voorzijde van een bedrijfsgebouw

Locatie:
Gelegen op uitstekende locatie op het oostelijk deel van bedrijventerrein 'De Wieken' op zeer korte afstand van de hoofdontsluitingsweg naar de autosnelweg A37 (Hoogeveen - Emmen). Het pand ligt op de hoek van de Stephensonstraat en de Lindberghstraat.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 390 m², verdeeld over de begane grond en verdieping, elk ongeveer 195 m².

Indeling:
Entree met showroom en balie, 2 kantoren, archiefruimte (met patchkast), dubbele toiletgroep. Op de verdieping bevinden zich 3 kantoren, een kantine alsmede toiletruimte.

Uitvoering:
Verwarming (vloerverwarming begane grond, radiatoren verdieping), te openen ramen (draai-kiep) systeemplafonds met armaturen, kabelgoten, CAI-aansluiting.

Terrein/Parkeren:
Op eigen terrein is parkeerruimte aanwezig voor ongeveer 10 auto’s.

Bestemming:
Bestemmingsplan Industrieterrein De Wieken 2010, vastgesteld op 12 december 2013. Bestemming Bedrijventerrein-3, bouwklasse 2; ten behoeve van de vestiging van bedrijven binnen de categorie 1 t/m 3.2 alsmede o.a. praktijkopleidingen ten behoeve van bovengenoemde bedrijvigheid met dien verstande dat de oppervlakte maximaal 1.500 m² bedraagt, detailhandel in auto's, motoren, boten, caravans, keukens, sanitair, buitenmeubilair, campingartikelen, woninginrichting en (grove) bouwmaterialen, kringloopwinkels, e-commerce, kantoren, met dien verstande dat de oppervlakte maximaal 1.500 m² bedraagt, sociale werkvoorzieningen.

Huurprijs:
De vermelde huur van € 995,- per maand betreft de starthuur ter grootte van 50% van de normale huur. Afhankelijk van de nader overeen te komen uitgangspunten voor de verhuur behoort deze aangepaste starthuurprijs tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden:
De cv-ketel op de begane grond is circa 3 jaar oud, de cv-ketel op de verdieping wordt vernieuwd.
Eventueel te huur vanaf circa 195 m² (verdieping).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 995,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 390 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 195 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
390 m²
In units vanaf
195 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Plattegronden

Stephensonstraat 117 in Hoogeveen 7903 AS Stephensonstraat 117 in Hoogeveen 7903 AS Stephensonstraat 117 in Hoogeveen 7903 AS Stephensonstraat 117 in Hoogeveen 7903 AS Stephensonstraat 117 in Hoogeveen 7903 AS Stephensonstraat 117 in Hoogeveen 7903 AS Stephensonstraat 117 in Hoogeveen 7903 AS Stephensonstraat 117 in Hoogeveen 7903 AS

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.