Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Willemskade 21
7902 AT Hoogeveen
Tel: 0528-263343
info@vermaas.nl
Hoofdstraat 9, 7902 EA Hoogeveen, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Hoofdstraat 9 in Hoogeveen 7902 EA

Omschrijving

Kantoor-/praktijkruimte met horecagedeelte in uniek rijksmonument

Locatie:
Het pand ligt in het centrum van Hoogeveen aan de rand van het winkelgebied. Dit deel van de Hoofdstraat is toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. De omliggende panden zijn in gebruik als kantoorruimte (notariskantoor, verzekeringskantoor), winkelruimte (o.a. een vestiging van de ANWB) en de schouwburg.

Oppervlakte:
De aangeboden ruimte bedraagt circa 210 m² en is uitbreidbaar tot maximaal circa 535 m² (waarvan ± 200 m² op de verdieping). Onderdeel van de uitbreidingsmogelijkheid is een horecagedeelte van het voormalige museum dat voorheen in het pand gevestigd was.

Indeling:
In 2000 is bij het oorspronkelijke pand een modern uitgevoerde uitbreiding gebouwd. Dit gedeelte wordt nu aangeboden voor verhuur en bestaat uit een entree/ontvangstruimte, expositie-/kantoorruimten, toiletgroep met mindervalidentoilet, kelder.
Zoals aangegeven is een grotere oppervlakte te huur (uitbreiding op de begane grond en de verdieping).

Terrein/parkeren:
Direct voor het pand bevinden zich enkele openbare parkeerplaatsen terwijl daarnaast op ongeveer 125 meter loopafstand een groot parkeerterrein aanwezig is (Marktplein).

Bestemming:
Bestemmingsplan Stadscentrum deelplan Hoofdstraat 9, 2016, bestemming "Gemengd". De hiervoor aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a. bioscoop, congrescentrum, creativiteit-centrum, dienstverlening, horeca van categorie 1 en 2, maatschappelijke voorzieningen, museum, muziekschool, snookercentrum, theater.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur.
Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1653 Bouwjaar toelichting Uitbreiding in 2000 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 535 m² Energie Energieklasse E Energieindex 1.57 Energie einddatum 10-08-2021 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 210 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m