Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Willemskade 21
7902 AT Hoogeveen
Tel: 0528-263343
info@vermaas.nl
Hoofdstraat 3 -A, 7902 EA Hoogeveen, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 1.000,- p.m.
Hoofdstraat 3 -A in Hoogeveen 7902 EA

Omschrijving

Karakteristieke kantoorruimte welke volledig is vernieuwd

Locatie:
Het object ligt in het centrum van Hoogeveen aan de rand van het winkelgebied. Dit deel van de Hoofdstraat is toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. De omliggende panden zijn in gebruik als kantoorruimte en voor bewoning. In de nabije omgeving bevinden zich de schouwburg, muziekschool, winkels en restaurants. Het NS-station ligt op loopafstand (circa 650 meter).

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 50 m². Daarnaast is nog een zolder aanwezig van circa 20 m², bereikbaar via een uitschuiftrap.

Indeling:
Eigen entree met toilet en pantry, ontvangstruimte/kantoor, tweede kantoor.

Uitvoering:
Het object is volledig gerenoveerd waarbij ook het sanitair, pantry en installatiewerk zijn vernieuwd.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

Bestemming:
Bestemmingsplan Stadscentrum 2008, bestemming 'Gemengd-6'. De voor 'Gemengd-6' aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor dienstverlening, horecabedrijven en maatschappelijke voorzieningen.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig