Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Willemskade 21
7902 AT Hoogeveen
Tel: 0528-263343
info@vermaas.nl
Lindberghstraat 41 -18+19, 7903 BM Hoogeveen, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 475,- p.m.
Lindberghstraat 41 -18+19 in Hoogeveen 7903 BM

Omschrijving

Twee geschakelde bedrijfsunits in het bedrijfsverzamelgebouw Blackbox
 
Locatie:
Goed bereikbaar gelegen op het oostelijk deel van bedrijventerrein 'De Wieken' op zeer korte afstand van de hoofdontsluitingsweg naar de autosnelweg A37 (Hoogeveen - Duitse grens).

Bestemming:
Bestemmingsplan Industrieterrein De Wieken 2010, vastgesteld op 12-12-2013. De bestemming is "Bedrijventerrein-2". Gebiedsaanduiding “Luchtvaartverkeerzone-hoogtebeperking” en “Luchtvaartverkeerzone beperkingengebied-geluid”.

Oppervlakte:
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 78 m². Binnen-afmetingen (b x d) ± 9.90 x 7.88 meter.

Indeling:
Bedrijfsruimte (± 60 m²), kantoor met pantry en toilet (samen circa 18 m²).

Uitvoering:
Eigen aansluitingen elektra en gas (gezamenlijke aansluiting water), betonvloer, elektrisch bediende overheaddeur (± 3 x 3,5 meter, met afstandsbediening), een pui met glas en entreedeur, cv-installatie met radiator en heater, divers installatiewerk waaronder krachtstroom.

Vrije hoogte:
Circa 3.75 meter, geheel vrije overspanning.

Bouwjaar:
2005.

Terrein/parkeren:
Het afgesloten buitenterrein is in gezamenlijk gebruik met de andere eigenaren/gebruikers in het verzamelgebouw en is geheel voorzien van klinkerverharding en hekwerk met elektrisch bediende schuifpoorten met afstandsbediening.

Bijzonderheden:
Genoemde huurprijs is inclusief gebruikerskosten van de Vereniging van Eigenaren maar exclusief nutsgebruik (huurder dient zelf de nutsaansluitingen op naam te stellen).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 475,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 78 m² Vrije hoogte 375 cm Oppervlakte kantoorruimte 18 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig