Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Willemskade 21
7902 AT Hoogeveen
Tel: 0528-263343
info@vermaas.nl
Westerkerkstraat 2 a, 7901 JJ Hoogeveen, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 1.200,- p.m.
Westerkerkstraat 2 A in Hoogeveen 7901 JJ

Omschrijving

Multifunctionele winkel/bedrijfsruimte in het centrum van Hoogeveen

Locatie:
Gelegen in het centrum van Hoogeveen aan de achterzijde van de Hoofdstraat. De omliggende bebouwing bestaat uit winkelpanden en opslagruimten. Het object ligt aan één van de doorsteken van de parkeerterreinen naar de Hoofdstraat.

Oppervlakte:
Totaal circa 140 m² op de begane grond.

Indeling:
Winkelruimte, koeling en opslag.

Uitvoering:
O.a. voorzien van verlichting, verwarming en sanitair.

Terrein/Parkeren:
Het object ligt direct aansluitend aan openbare parkeerruimte (Bilderdijkplein en Nicolaas Beetsplein).

Bestemming:
Bestemmingsplan Stadscentrum 2008, onherroepelijk vastgesteld op 1 december 2011. Bestemming Centrum, aanduiding detailhandel. De aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor detailhandel en dienstverlening.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Servicekosten:
Voorschot servicekosten (nutsgebruik) € 200,- per maand.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.200,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1925 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 140 m² Verkoopoppervlakte 140 m² Perceeloppervlakte 210 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 140 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja