Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Willemskade 21
7902 AT Hoogeveen
Tel: 0528-263343
info@vermaas.nl
Stephensonstraat 123, 7903 AS Hoogeveen, Kantoorruimte (BOG) Vraagprijs € 275.000,- k.k. Huurprijs € 1.950,- p.m.
Stephensonstraat 123 in Hoogeveen 7903 AS

Omschrijving

Vrijstaand kantoorobject, grotendeels bestaande uit kantoorruimte met een klein deel magazijnruimte.

Locatie:
Gelegen aan één van de hoofdwegen van bedrijventerrein De Wieken. De Stephensonstraat vormt een vrijwel directe verbinding met de snelweg A37 (Hoogeveen-Duitse grens).

Oppervlakte:
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 330 m² bestaande uit:
- ca. 146 m² kantoorruimte op de begane grond,
- ca. 51 m² bedrijfsruimte op de begane grond,
- ca. 137 m² kantoorruimte op de verdieping.

Bouwjaar:
Oorspronkelijk 1992, in 1999 is de huidige indeling en uitvoering aangebracht.

Perceeloppervlakte:
1.269 m².

Indeling:
Begane grond: royale entree met vide, 4 kantoren, toilet, pantry, magazijnruimte.
Verdieping: toilet, pantry, 4 kantoren.

Uitvoering:
Het geheel is o.a. voorzien van centrale verwarming met radiatoren, systeemplafonds met armaturen, airconditioningunits, kabelgoten, patchkast en beveiligingsinstallatie. De achtergelegen (inpandige) magazijnruimte is voorzien van een overheaddeur.

Terrein/parkeren:
Het buitenterrein is vrijwel geheel verhard en rondom voorzien van een hekwerk met afsluitbare poort. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemming:
Bestemmingsplan Industrieterrein De Wieken 2010, vastgesteld op 5 november 2014. Bestemming Bedrijventerrein-3, bouwklasse 2; ten behoeve van de vestiging van bedrijven binnen de categorie 1 t/m 3.2 alsmede o.a. praktijkopleidingen ten behoeve van bovengenoemde bedrijvigheid met dien verstande dat de oppervlakte maximaal 1.500 m² bedraagt, detailhandel in auto's, motoren, boten, caravans, keukens, sanitair, buitenmeubilair, campingartikelen, woninginrichting en (grove) bouwmaterialen, kringloopwinkels, e-commerce, kantoren, met dien verstande dat de oppervlakte maximaal 1.500 m² bedraagt, sociale werkvoorzieningen.
De locatie heeft de functie-aanduiding “Bedrijfswoning uitgesloten” en de gebiedsaanduidingen “luchtvaartverkeerzone - hoogtebeperking” en “luchtvaartverkeerzone - beperkingengebied - geluid”.

Bijzonderheden:
Het object is zowel te huur als te koop.

Omzetbelasting bij verhuur:
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Omzetbelasting bij verkoop:
De koopsom wordt niet vermeerderd met BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Huurprijs € 1.950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1992 Bouwjaar toelichting 1999 huidige inbouw aangebracht Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 330 m² Perceeloppervlakte 1269 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 14 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 330 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig