Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Willemskade 21
7902 AT Hoogeveen
Tel: 0528-263343
info@vermaas.nl
Griendtsveenweg 3, 7901 EB Hoogeveen, Kantoorruimte (BOG) Prijs op aanvraag
Griendtsveenweg 3 in Hoogeveen 7901 EB

Omschrijving

KANTOOROBJECT / ONTWIKKELLOCATIE

Locatie:
Prominent en direct bij de op- en afritten van de snelweg A28 gelegen kantoorgebouw op royale kavel. Het perceel bevindt zich aan één van de hoofdinvalswegen naar het centrum van Hoogeveen en ligt op de hoek van de Griendtsveenweg met de Schutstraat. Ontsluiting op beide wegen. De omliggende bebouwing is in gebruik bij o.a. McDonald's, Unigarant Verzekeringen en Tankstation Shell Klok.

Bestemming:
Bestemmingsplan West 2011, bestemming "Kantoor".
De gemeente Hoogeveen heeft aangegeven niet onwelwillend te staan tegenover alternatief gebruik zoals bijvoorbeeld leisure of horeca.

Oppervlakte:
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt ± 2.355 m², verdeeld over een kantoor/archiefkelder, begane grond en twee verdiepingen.
De perceeloppervlakte bedraagt 4.720 m².

Indeling:
Het gebouw is ingericht voor 2 gebruikers met elk een eigen entree. Gezamenlijk gebruik van de centraal gelegen kantine.
Kelder: kantoren en archiefruimten.
Begane grond: 2 x Entree met receptie, kantoren, vergaderruimten, toiletgroepen (waaronder mindervalidentoilet), split-level gelegen kantine.
Eerste verdieping: kantoren, vergaderruimte, toiletruimten.
Tweede verdieping: kantoren en technische ruimten.

Uitvoering:
Het geheel is o.a. voorzien van verwarming door middel van een cv-installatie met radiatoren, systeemplafonds met armaturen, losse airco-units, data-bekabeling (cat-5), glasvezel tot in patch-panel.

Terrein/parkeren:
Op eigen terrein zijn ongeveer 80 parkeerplaatsen aanwezig.

Omzetbelasting:
De koopsom wordt niet vermeerderd met BTW.

Overig:
Naast voortzetting van het huidige gebruik is de ligging en grootte zodanig dat ook ontwikkeling ten behoeve van alternatief gebruik nadrukkelijk tot de mogelijkheden behoort.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1976 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2325 m² Perceeloppervlakte 4720 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 80 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig