Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Griendtsveenweg 3 in Hoogeveen 7901 EB

Griendtsveenweg 3

7901 EB Hoogeveen
Prijs op aanvraag Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

KANTOOROBJECT / ONTWIKKELLOCATIE

Locatie:
Prominent en direct bij de op- en afritten van de snelweg A28 gelegen kantoorgebouw op royale kavel. Het perceel bevindt zich aan één van de hoofdinvalswegen naar het centrum van Hoogeveen en ligt op de hoek van de Griendtsveenweg met de Schutstraat. Ontsluiting op beide wegen. De omliggende bebouwing is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2325 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

KANTOOROBJECT / ONTWIKKELLOCATIE

Locatie:
Prominent en direct bij de op- en afritten van de snelweg A28 gelegen kantoorgebouw op royale kavel. Het perceel bevindt zich aan één van de hoofdinvalswegen naar het centrum van Hoogeveen en ligt op de hoek van de Griendtsveenweg met de Schutstraat. Ontsluiting op beide wegen. De omliggende bebouwing is in gebruik bij o.a. McDonald's, Unigarant Verzekeringen en Tankstation Shell Klok.

Bestemming:
Bestemmingsplan West 2011, bestemming "Kantoor".
De gemeente Hoogeveen heeft aangegeven niet onwelwillend te staan tegenover alternatief gebruik zoals bijvoorbeeld leisure of horeca.

Oppervlakte:
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt ± 2.355 m², verdeeld over een kantoor/archiefkelder, begane grond en twee verdiepingen.
De perceeloppervlakte bedraagt 4.720 m².

Indeling:
Het gebouw is ingericht voor 2 gebruikers met elk een eigen entree. Gezamenlijk gebruik van de centraal gelegen kantine.
Kelder: kantoren en archiefruimten.
Begane grond: 2 x Entree met receptie, kantoren, vergaderruimten, toiletgroepen (waaronder mindervalidentoilet), split-level gelegen kantine.
Eerste verdieping: kantoren, vergaderruimte, toiletruimten.
Tweede verdieping: kantoren en technische ruimten.

Uitvoering:
Het geheel is o.a. voorzien van verwarming door middel van een cv-installatie met radiatoren, systeemplafonds met armaturen, losse airco-units, data-bekabeling (cat-5), glasvezel tot in patch-panel.

Terrein/parkeren:
Op eigen terrein zijn ongeveer 80 parkeerplaatsen aanwezig.

Omzetbelasting:
De koopsom wordt niet vermeerderd met BTW.

Overig:
Naast voortzetting van het huidige gebruik is de ligging en grootte zodanig dat ook ontwikkeling ten behoeve van alternatief gebruik nadrukkelijk tot de mogelijkheden behoort.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1976 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2325 m² Perceeloppervlakte 4720 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 80 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
2325 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring