Mijn favorieten

Vermaas Bedrijfsmakelaardij. Makelaardij in bedrijfshuisvesting in de regio zuid Drenthe-noord Overijssel.

 

Diensten

Vermaas Bedrijfsmakelaardij biedt ondernemers een breed scala aan diensten. Deze omvatten aan- en verkoop, huur en verhuur, taxaties en advisering met betrekking tot bedrijfsobjecten in de breedste zin van het woord. Vermaas Bedrijfsmakelaardij beschikt over een groot aanbod van kantoren, winkels, bedrijfsruimten, bedrijfsterrein en overige bedrijfsobjecten in de regio. Kwaliteit in dienstverlening en advisering gecombineerd met vele jaren ervaring is wat we bieden.

 

Verkoop/verhuur bemiddeling

Het verkopen of verhuren van uw bedrijfsmatig onroerend goed begint met vakkundig positioneren van het  object in de markt. Wat zijn de reële waarde en de unieke kenmerken en voor wie is het object interessant? Door een actieve benadering van de markt vinden we zo snel mogelijk potentiële kopers of huurders. In het vervolgtraject onderhandelen we namens u om de best mogelijke resultaten te behalen. De afronding vindt plaats door de juiste vastlegging van de gemaakte afspraken in een koop- of huurovereenkomst.

We zijn u graag van dienst bij de begeleiding van het verkoop- of verhuurproces.

 

Aankoop/aanhuur bemiddeling

Kunt u uw ideale pand niet vinden binnen ons huidige aanbod of weet u nog niet zeker welk pand het beste aansluit bij uw specifieke behoeftes? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn in de vorm van een aankoop- of aanhuuropdracht. Op basis van uw eisen doen wij uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden. Wij begeleiden u bij bezichtigingen, voeren namens u de onderhandeling en zorgen voor een professionele contractuele afwikkeling.

 

Taxaties

Er zijn vele redenen om een bedrijfsobject te laten taxeren. Duidelijk is dat u inzicht wilt verkrijgen in de waarde van het betreffende object. Wij kunnen u van dienst zijn door het opmaken van een onafhankelijk en uitgebreid taxatierapport.

De te bepalen waarde van uw bedrijfsobject is mede afhankelijk van het doel van de taxatie. Het is vooraf dus belangrijk om te bepalen waar de taxatie voor nodig is. Zo kan het gaan om voorgenomen aankoop of verkoop, (her)financiering, een bedrijfsovername, herbouw of een interne beslissing. Ook voor gezamenlijke taxaties met de belastingdienst of taxaties van woon-werk objecten kunt u bij ons terecht.

We zijn ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en zijn daarnaast gecertificeerd voor het Taxatie Management Instituut (TMI).