Mijn favorieten

Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Zoekt u een bedrijfshal, kantoorruimte, winkelruimte of bedrijfsterrein?

Overweegt u de verkoop of verhuur van uw huidige bedrijfsonroerend goed?

Vermaas Bedrijfsmakelaardij is dé bedrijfsmakelaar in de regio zuid Drenthe en noord Overijssel.

 

Activiteiten

U kunt bij ons terecht voor aankoop, aanhuur, verkoop, verhuur en taxatie van uw bedrijfsobjecten in de breedste zin. Met onze ruime ervaring en kennis van de markt bent u gegarandeerd van de beste resultaten. Vermaas Bedrijfsmakelaardij beschikt over een groot aanbod van kantoren, winkels, productiehallen, andere bedrijfsruimten en bedrijfsterrein in de regio.

 

Aanpak

Het kantoor kenmerkt zich door een persoonlijke benadering van relaties. Een professionele organisatie met een eigen persoonlijk gezicht. Klanten hebben hierbij in principe slechts één aanspreekpunt voor alle zaken. Door korte lijnen kan er snel en accuraat gehandeld worden.

 

Kwaliteit

Vermaas Bedrijfsmakelaardij is lid van de vakgroep business van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Aan dit lidmaatschap zijn strenge voorwaarden verbonden o.a. op het gebied van kennis van de materie en het bijhouden hiervan. Dit geeft u de garantie van een kwaliteitsadvies. De kennis op het gebied van bijvoorbeeld wetgeving, belastingen en economische ontwikkelingen blijven op een hoog niveau door regelmatige scholing. Daarnaast zijn we ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en zijn daarnaast gecertificeerd voor het Taxatie Management Instituut (TMI). Ook hiervoor is een verplichting omtrent regelmatige scholing en toetsing.

 

 

 

Kantoor Vestiging Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Vermaas Bedrijfsmakelaardij

HOOGEVEEN

Willemskade 21
7902 AT Hoogeveen
0528-263343
KvK nummer: 04057844
BTW nummer: NL 0014.12.049.B87