Mijn favorieten

Taxaties

Taxaties

Er zijn vele redenen om een bedrijfsobject te laten taxeren. Duidelijk is dat u inzicht wilt verkrijgen in de waarde van het betreffende object waarbij u moet kunnen vertrouwen op een deskundige, objectieve en onafhankelijke taxatie. Taxeren is complexe materie die deskundigheid en zorgvuldigheid vereist. Vermaas Bedrijfsmakelaardij heeft veel kennis van de zakelijke vastgoedmarkt en ervaring met het waarderen van divers bedrijfsmatig vastgoed (zoals o.a. winkelpanden, kantoorpanden, bedrijfspanden).

Vermaas Bedrijfsmakelaardij voert niet alleen reguliere bedrijfstaxaties uit voor de bepaling van een reële opbrengst bij verhuur of verkoop van vastgoedobjecten  maar ook voor het verkrijgen van (her)financiering, balanswaarderingen, fiscale taxaties en andere doeleinden. Ook voor gezamenlijke taxaties met de belastingdienst of taxaties van woon-werk objecten kunt u bij ons terecht. Elke taxatie vereist naast gedegen algemene vakkennis,  ook deskundigheid en adequate informatie over het object, over de markt en de omgevingskenmerken.

Aan de hand van een uitgebreide opname van het object, de marktsituatie, kadastrale informatie, tekeningen, bestemmingsplan en andere gegevens stellen we een uitgebreid en helder taxatierapport op. Dit rapport biedt u de mogelijkheid een afgewogen beslissing te nemen.

We zijn aangesloten bij de NVM vakgroep Business, ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en gecertificeerd voor het Taxatie Management Instituut (TMI). We zijn werkzaam in de regio Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel in plaatsen als bijvoorbeeld Steenwijk, Meppel, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Coevorden, Hardenberg, Ommen, Dedemsvaart, Nieuwleusen en De Wijk.